27.11.-1.12.2018, Joensuu & Outokumpu

Kuudettatoista kertaa järjestettävä Yksin Sateessa? -festivaali luo toivotun väriläiskän pimeneviin marraskuun iltoihin. Festivaali esittelee vajaan viikon ajan ajankohtaista ja kansainvälistä nykytanssi-, performanssi- ja improvisaatiotaidetta Joensuussa ja Outokummussa.

Festivaalin ohjelmisto koostuu kansainvälisesti merkittävistä taiteilijapersoonallisuuksista sekä paikallisten tanssitaiteilijoiden tuottamista esityskonsepteista. Festivaalin ohjelmisto kohauttaa yleisöään ennennäkemättömän rohkeilla valinnoilla ja produktioilla, jotka ovat herättäneet paljon kansainvälistäkin huomiota ja kiinnostusta. Ajan hermoilla ja poliittisesti ajankohtaisia teemoja käsittelevät teokset tulevat Australiasta, paikallisten tekijöiden teoksia unohtamatta. Ainutlaatuisen festivaalin päänäyttämönä toimii Joensuun kaupunginteatteri, jonka suurella näyttämöllä nähdään festivaalin avausteos ja pienellä näyttämöllä päätösteos.

Festivaalin ohjelmisto julkaistaan kokonaisuudessaan syyskuussa osoitteessa www.itak.fi

Järjestäjä: Itä-Suomen tanssin aluekeskus

Yhteistyössä: Joensuun kaupunginteatteri, Joensuun kaupunki, Taidekeskus Ahjo, Riverian tanssin ja esitystekniikan koulutukset, Outokummun kaupunki, Taiteen edistämiskeskus.