Satutko olemaan 15 – 18-vuotias nuori?
Oletko miettinyt esiintymistä? Tai kiinnostaako valo-, ääni- tai pukumaailmojen luominen? Koukuttaako mojova musiikki?
Tule mukaan tekemään teatteria. Elämäsi tilaisuus on nyt!

Helmikuussa 2019 käynnistyy nuorten teatteriryhmä Joensuun kaupunginteatterin pienellä näyttämöllä. Ryhmä suunnittelee ja harjoittelee omaa musiikkiteatteriesitystä helmi-toukokuussa sekä syys-joulukuussa 2019. Esitys saa ensi-iltansa seuraavan vuoden keväällä 2020 osana teatterin ohjelmistoa. Harjoitukset ovat viikoittain tiistai-iltaisin ja ennen ensi-iltaa tiiviimmissä jaksoissa kahden-kolmen päivän ajan. Esityksestä järjestetään myös kiertue, joka suuntautuu Pohjois-Karjalan maakunnan kouluille. Ryhmää ohjaa yhteisötaiteilija Merja Pennanen. Ensimmäinen kokoontuminen on 5.2.2019 klo 17-19 teatterin pienellä näyttämöllä.

Miten pääset mukaan?
Kirjoita sähköposti, jossa kerrot itsestäsi ja halustasi tulla ryhmään ja siitä, mikä teatterin osa-alue sinua erityisesti kiinnostaa (esiintyminen, puvustus, valot, äänet jne).

Kerro myös jos pidät laulamisesta, soittamisesta, rytmeistä tai kattilankansien kolisteluista. Lähetä sähköposti 1.12.2018 mennessä osoitteeseen merja.pennanen(at)joensuu.fi

Osallistujat valitaan joulukuun 2018 aikana ja osallistumismaksu on 160 euroa (kevät 80 euroa ja syksy 80 euroa).
——
Joensuun kaupunginteatterin Polkuja teatteriin -hanke on kanta- ja uussuomalaisille nuorille ja nuorille aikuisille suunnattu yhteisötaidehanke.

Tavoitteena on vahvistaa nuorten identiteettiä sekä heidän osallisuuden kokemustaan suhteessa omaan asuinkuntaansa, yhteisöönsä ja tulevaisuuteensa taiteen tekemisen kautta.

Hankkeessa on tarjolla nuorten oma teatteriryhmä, kouluja kiertävä forum-teatteriesitys sekä kesäisin toteutettava kaupunkitaideleiri.
Hanketta luotsaavat yhteisötaiteilijat Merja Pennanen ja Sanna Kärkkäinen.

Opetushallituksen rahoittama hanke toteutetaan vuosina 2018-2020. Yhteistyökumppaneina ovat Joensuun seudun monikulttuurisuusyhdistys JoMoni sekä Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys.

Seuraa nettisivujamme ja löydä oma polkusi teatteriin!

LISÄTIETOA aikatauluista, sisällöistä ja tekijöistä löydät teatterin nettisivuilta teatteri.jns.fi
tai kysy rohkeasti Merja Pennaselta
merja.pennanen@joensuu.fi
p. 050 470 5901