KOKOA RYHMÄ – LIPUN HINTA ALENEE!

Ryhmäalennukset annetaan vain perushintaisista lipuista;
5 – 59 henkilöä, alennus 2,50 e/lippu
60 henkilöä tai enemmän, alennus 5 e/lippu
(ei koske vierailuesityksiä)

Vapaalippuetu:
Ryhmä saa yhden vapaalipun jokaista 15 maksettua lippua kohden.

RYHMÄVARAUKSET

Ryhmien tulee varmistaa varauksensa viimeistään kaksi viikkoa ennen esitystä. Ryhmäliput lähetetään postitse.

KULJETUSTUKI

Voitte saada huojennusta kuljetuskustannuksiin.
Lisätietoa ryhmälipunmyynnistä 050 437 0970 (ma-pe klo 12-16), kuljetustuki ei koske tilausnäytäntöjä.

YRITYKSILLE JA YHTEISÖILLE

Voitte tukea henkilökuntanne ja sidosryhmienne teatterikäyntejä monella vaivattomalla tavalla. Suosittelemme teatteria asiakkaillenne, henkilökunnallenne ja yhteistyökumppaneillenne!

 • Lahjakortti – hänelle, jolla on jo kaikkea muuta!
  Ilahduta ystävääsi toivotulla lahjalla ja osta teatterilahjakortti lipunmyynnistä haluamallesi summalle. Lahjakortin voimassaoloaika on vuosi ostopäivästä. Osta lahjakortti Carelicumin lipunmyynnistä tai Ticketmasterilta.
 • Etuseteli
  Helppokäyttöisillä etuseteleillä voitte tukea yhteisönne teatterissakäyntejä haluamallanne summalla. Etuseteleitä voitte tilata tarvitsemanne määrän. Etuseteli käy maksuvälineenä pääsylippua ostettaessa kaikissa lipunmyyntipisteissämme.
  Tiedustelut teatteri@jns.fi, ryhmämyynti p. 050 437 0970.
 • Tilausnäytäntö
  Kokoa ystävät, henkilökunta, asiakkaat ja yhteistyökumppanit viihdyttävän elämyksen ympärille! Tarjoamme kokonaisia esityksiä yksityisille ja yhteisöille tilausnäytäntöinä, joissa yksittäislipun hinta on huomattavan edullinen. Esityksiä voi tilata myös asiakkaan tiloihin. Tilausnäytäntöjen hinnat vaihtelevat esityksittäin. Tiedustelut p. 050 409 9971/Jaana Valkila.
 • Visit Karelia matkailupalvelulta saat mainioita vinkkejä ja tarjouksia siitä, mitä kaikkea Pohjois-Karjalassa voi nähdä ja kokea teatterimatkan yhteydessä.
  p. 020 7434660
  sales @ visitkarelia.fi
 • Väliaika- ja ravintolapalvelut hoitaa ammattitaidolla Joensuun Teatteriravintola
  p. 010 231 4250, Teatteriravintola

KIERTUENÄYTÄNTÖ

Tulemme mielellämme esiintymään myös asiakkaan omiin tiloihin! Tiedustelut sähköpostilla jaana.valkila(at)jns.fi tai p. 050 409 9971.
Päästä irti -improvisaatioryhmän esityksistä löytyy lisätietoja Facebookista. Improryhmän yhteyshenkilö on Markus Pulkkinen, 040 701 6343.

JÄSENKUNNAT

Pohjois-Karjalan Teatteriyhdistyksen jäsenkunnat saavat 150 euron alennuksen teatterin omien suuren näyttämön aikuisten näytelmien tilausnäytäntöhinnoista. 
Suuren näyttämön lastennäytelmien tilausnäytäntöhinnoista annetaan 75 euron alennus ja pienen näyttämön tilausnäytäntö- ja kiertuehinnoista 50 euron alennus. 
Kuntajäseniä ovat Ilomantsi, Joensuu, Kitee, Kontiolahti, Lieksa, Liperi, Outokumpu, Polvijärvi ja Rääkkylä.

TEATTERILÄHETTILÄÄT

Teatterilähettiläät ovat teatterin asiantuntijoita maakunnassa. Oman paikkakuntasi asiamieheltä voit kysyä lisätietoja, esitteitä ja julisteita tai  kysyä yhteisistä teatterimatkoista.

Lähettiläiden yhteystiedot löytyvät täältä.