Esitys
(ja paikkamäärä)

Perushinta/
Alennushinta*

Tilausnäytäntö

Kiertuenäytäntö

Musiikkinäytelmät
Harmony Sisters (273) 30/28/16 € 5.600 €
Puhenäytelmät
Täällä Pohjantähden alla (267) 30/28/16 € 5.600 €
Koirantähdestä pohjoiseen (80) 20/18/12 €  1.460 € **970 €
Lapsille
Pessi ja Illusia (273) 11 €/perhelippu 45 € 2.100 €
Joulu on jo ovella (80) 11 €
Vierailut
Lava-ammuntaa V (273) 25 €
Palvelija (273) 30 €

* Alennukset: perushinta/eläkeläinen/ lapsi, opiskelija, varus- ja siviilipalvelusmies tai työtön (HUOM! työttömien 3 euron lippu***).
Varauduthan esittämään alennukseen oikeuttavan kortin pyydettäessä.
** ETUHINTA Pohjois-Karjalan Teatteriyhdistys ry:n jäsenkuntien alueella toimiville tahoille 870 €, Pohjois-Karjalan ulkopuolelle alkaen 1.050 €.

symbolit-03 PERHELIPPU = maksimissaan 5 henkilöä

HUOM! Lipun nimellishinnan lisäksi ennakkomyynnissä voidaan periä toimitustapakohtainen käsittelykulu.
Pidätämme oikeuden ohjelmiston ja hinnaston muutoksiin.

symbolit-04 ÄKKILÄHTÖ OPISKELIJOILLE
Opiskelijat voivat ostaa lippuja puoleen hintaan esityspäivänä teatterin ovilipunmyynnistä ja Carelicumista. Etu on henkilökohtainen ja se koskee vain teatterin omia tuotantoja.
Lisätietoja myös
 ja  

K9-kortti K9-KORTILLA ILMAISEKSI TEATTERIIN

Kaikille joensuulaisille 9-luokkalaisille jaettavalla K9-kortilla pääsee ilmaiseksi Joensuun kaupunginteatterin omiin esityksiin. Vapaalipun voi lunastaa Carelicumista ja teatterin ovilipunmyynnistä.

***)TYÖTTÖMÄT TEATTERIIN 3 EUROLLA
Tuntia ennen esityksen alkamista pääsevät työttömät teatteriin kolmella eurolla. Lippuja myydään vain teatterin ala-aulan lipunmyynnistä. HUOM! Tarjous ei koske vierailuesityksiä.

EDULLINEN SARJALIPPU
54 euroa maksavalla sarjalipulla näet syysnäytäntökauden aikana kolme ensi-iltaa: musiikkinäytelmän Harmony Sisters, Väinö Linnan klassikon Täällä Pohjantähden alla ja kohtauksi pakolaisuudesta tuotannossa Koirantähdestä pohjoiseen. Sarjalipulla säästät 26 euroa verrattuna yksittäislippujen hintaan. Lippu on myynnissä 30.11.2017 saakka.

SOTA- RINTAMAVETERAANIT ILMAISEKSI TEATTERIIN
Sota- ja rintamaveteraaneille tarjoamme ilmaisen teatterilipun omiin tuotantoihimme, lippua lunastaessa pyydämme esittämään R-kirjaimella varustetun Kela-kortin.

veikkaus VEIKKAUS KORTILLA 5 EURON ALENNUS
Teatterin omiin esityksiin saa Veikkauksen jäsenkortilla 5 euron alennuksen peruslipun hinnasta maantain, tiistain, keskiviikon ja torstain esityksiin. Ostorajoitus max. 1 lippu/kortti.

Lue lisää lipunmyynnistä